Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići se koriste za analizu i unapređenje korisničkog iskustva i pomažu nam da se ova web lokacija poboljša. Politika o kolačićima.

Uslovi korišćenja

Na ovoj stranici možete da se informišete detaljno o načinima plaćanja kao i uslovima pod kojima možete koristiti usluge kompanije Croonus Technologies.

1. Uvod

U daljem tekstu su definisani uslovi saradnje između kompanije Croonus Technologies DOO i korisnika usluga naše kompanije, posetioca web sajta i drugih koji žele da pristupe usluzi ili da je koriste.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Uslove korišćenja:

(“Uslovi”, “Uslovi korišćenja”) pre korišćenja sajta www.online-veleprodaja.rs (“Usluga”) kojim upravlja Croonus Technologies (“mi”, “nas” ili “naše”).

2. Korišćenje usluga i pristup veb lokaciji

Pristupanjem i korišćenjem veb sajta www.online-veleprodaja.rs, ili koristeći bilo koju uslugu koju nudimo, pristajete na poštovanje i prihvatanje uslova korišćenja koji su opisani u nastavku. ukoliko se ne slažete sa ovim odredbama i uslovima korišćenja, molimo vas da se suzdržite od korišćenja veb sajta naše kompanije ili naših usluga.

3. Opšte odredbe

Ovi Uslovi korišćenja su sastavni deo kompanije Croonus Technologies i kao takvi predstavljaju ugovor između kompanije Croonus Technologies DOO, registrovan u Republici Srbiji sa matičnim brojem 21455440 i poreskim brojem 111285459, i korisnika naših usluga, posetioca sajta i svih onih koji žele da pristupe usluzi kompanije Croonus Technologies.

Ovim ugovorom se utvrđuju prava i obaveze u vezi sa korišćenjem sajta kompanije i naših usluga.

4. Prihvatanje ponude

Pre bilo kakvih radova i otpočinjanja projekta u vaše ime, potrebno je odobrenje za nastavak, odnosno da ste saglasni da se krene sa projektom. Plaćanje instalacije B2B sistema će se smatrati vašim ovlašćenjem za nastavak, ako se u ovoj fazi zatraže sredstva. Ako ne, takvo odobrenje mora biti dato u pisanoj formi - putem e-maila ili pismom. Nijedan projekat neće otpočeti dok ne dobijemo odobrenje.

5. Garancija i vlasništvo

Svaki izrađen B2B sistem od strane nas, a za klijenta da bi funkcionisao u najboljem mogućem stanju mora biti postavljen na našim serverima, ukoliko klijent zahteva da B2B sistem bude postavljen na njegove servere ima garanciju 30 dana. Nakon ovog perioda, i zato što je našim klijentima omogućen potpuni pristup svim datotekama B2B sistema, ne možemo prihvatiti odgovornost ukoliko je sistem hakovan, oboren ili nefunkcionalan, jer mi više nemamo potpunu kontrolu nad načinom na koji se B2B sistem koristi.

Vlasništvo nad B2B sistemom, kodom i dizajnom pripada vlasniku sistema kompaniji Croonus Technologies koja ustupa uz mesečnu licencu korišćenje sistema, koji ujedno nije odgovoran za sve informacije koje se postavljaju na sistemu od strane klijenta u vidu tekstova, slika, proizvoda i ostalih informacija.

6. Plaćanje instalacije i licence

Pre bilo kakvih aktivnosti neophodno je izvršiti instalaciju B2B sistema, koja je ujedno i mera obezbeđenja kako za ljudske, tako i za tehničke resurse kompanije Croonus Technologies. Cena instalacija sistema zavisi od paketa koji klijent izabere, osim ukoliko ponudom nije definisan manji ili veći iznos uplate u zavisnosti od odabira paketa. Mi ćemo iskoristiti naše zakonsko pravo da tražimo kamatu u skladu sa privrednim pravom, ukoliko klijent nije isplatio dugovanja ili ukoliko je probio rok za plaćanje (navedenu valutu plaćanja).

Svi iznosi (novčana sredstva) uplaćeni Croonus Technologies su nepovratni, jer su mera obezbeđenja i rezervisanja kako ljudskih, tako i tehničkih resursa i garancija su da se radi na projektu. Ukoliko se uplati više od onoga što se duguje po predračunu, ostatak će ostati na vašem računu kao kredit, što se može koristiti za bilo koju uslugu koju nudimo.

Uplata instalacije B2B sistema će se uzeti kao vaša namera da nastavite saradnju do završetka projekta za koji smo angažovani i obavezuje vas da izvršite uplatu mesečnih licenci kada se instalacija završi završi.

7. Poverljive informacije

Croonus Technologies ne želi preko svog veb sajta da dobija poverljive informacije, te da bi se one klasifikovale kao poverljive neophodno je potpisati ugovor o poverljivosti u kom će biti sve jasno definisano. Croonus Technologies će svakoj osobi pružiti punu podršku zaštiti prava ličnosti, prava na privatnost, imovinu i intelektualnu svojinu.

8. Korišćenje našeg sajta i odricanje od odgovornosti

Ne postoji nikakva naplata za pristup sajtu, osim ukoliko postoji vaša obaveza da platite cenu komunikacione veze (interneta) koju ste koristili da biste posetili sajt. Pristupate veb sajtu na sopstvenu odgovornost. Naše usluge su namenjene isključivo punoletnim osobama. Vaš pristup sajtu može biti onemogućen, ograničen ili ukinut bilo kada ukoliko se primeti zloupotreba sajta sa vaše strane na bilo koji način. Ne možemo garantovati da će stranica biti prikazivana bez grešaka i da će data-centar uvek obezbediti raspoloživost iste. Sadržaj na veb sajtu se može promeniti bez prethodne najave.

Croonus Technologies neće biti ni na koji način odgovoran za bilo kakvu netačnost ili grešku u vezi sa informacijama i materijalima koji su pronađeni i objavljeni. Neovlašćena upotreba veb sajta, narušavanje bezbednosti, zloupotreba pristupnih podataka može dovesti do potraživanja štete i-/ ili će biti krivično delo kažnjivo prema važećem krivičnom zakonu.

9. Autorska prava i intelektualna svojina

Nije dozvoljeno kopiranje i zloupotreba informacija na našem veb sajtu, kao ni materijala sa istog. Ne smete da reprodukujete ili distribuirate na bilo koji način informacije preuzete sa veb-sajta, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, grafiku, video, kod i-/ ili softver bez našeg prethodnog pisanog pristanka. Ukoliko postoji dugme za deljenje sadržaja, moguće je izričito na taj način deliti sadržaj.

10. Izmene uslova korišćenja i kontakt

Croonus Technologies može izmeniti uslove korišćenja u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Za sva pitanja ili nedoumice kontaktirajte nas na info@croonus.com.

  • Poslednji put ažurirano: 09. Marta 2020.
newsleter icon envelope